Kurban bayramında tatile nereye gitmeli?

Kurban Bayramı tatili için şimdiden seçimler yapılmaya başlandı. Ortalama 1 ay kala güzel bir tatil planlamak ve sevdikleriniz ile geçireceğiniz bu güzel Bayram için en iyi otelleri incelemenizi tavsiye ederiz. Peki, nereye gitmek istersiniz? Kıbrıs, Bodrum, Kemer, Lara ya da Side? Hangisi sizin seçiminiz olur? Gelin beraber karar verelim.

nuhungemisi

İlk olarak Kurban Bayramının vazgeçilmez noktalarından olan Kıbrıs’tayız. Kıbrıs’ın en büyük ve iddialı tesislerinden olan, Bafra’da yer alan Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel Spa da konforlu bir tatil planlamak için hemen yerinizi ayırmalısınız. Bayrama özel programları ile oldukça eğlenceli bir hafta geçirmenizi sağlıyor. Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel Kıbrıs, Bafra’daki kolay ulaşılabilir konumu ile Ultra Her Şey Dâhil sistemde hizmet vermektedir. Sabah öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra ara öğün ve aperatif seçenekleri de sizi beklemektedir.

crystal-green

Bodrum Bodrum…

Kurban Bayramı için yine Bodrum’u tercih edecekler arasındaysanız yani sizin için Bodrum vazgeçilmez ise kusursuz bir otelde konaklayacaksınız! Crystal Green Bay Resort Hotel de en eğlenceli fırsatlar sizi bekliyor. Bodrum, Güvercinlik’teki resort hotelde her şey dâhil sistem uygulanmaktadır. Yaz sezonunun en güzel zamanı olan Eylül ayında, Bodrum’da dilediğiniz gibi bir Kurban Bayramı tatili yapmak için şimdi yerinizi ayırmalısınız.

mirada-del-mar

Antalya’dan vazgeçemeyenlere…

Antalya tatil beldeleri ile her yıl yaz sezonu ve tabi ki bayram dönemlerinin 1 numaralı şehri olmaya devam ediyor. Liberty Hotels Lara Beach, Antalya’nın en eski ve en güzel tatil cennetlerinden olan Lara’dadır. Ultra her şey dâhil sistem ile misafirlerini bayramda da konuk etmektedir.

Mirada Del Mar Hotel ise Kemer, Göynük’tedir. Hava alanına 45 km, şehir merkezine 35 km uzaklıkta olan otelde denize sıfır konumu, havuzları ve uygun fiyat seçenekleri ile sizi konuk etmektedir. Diğer tarafta ise Side’de yer alan Seamelia Beach Resort Hotel Spa seçiminiz olabilir. Her zaman ki gibi ultra her şey dâhil hizmet seçeneği ile size en güzel ve eğlenceli Kurban Bayramı tatili için fırsatlar sunmaktadır.

Uygun fiyat seçenekleri ve kolay ödeme imkanını sunan Gezinomi ile siz de hayalinizdeki bayram tatili için şimdi otelinizi seçin.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.