Abant Gezilecek Yerler

Sonbahar ayının en güzel tarafını keşfetmek ve huzurlu bir tatil planlamak için seçimlerinizi ne kadar erken yaparsanız, sizin için o kadar iyi olacaktır. Dinlenmek, doğa yürüyüşleri yapmak,  göl manzarasında keyifli bir akşam yemeği yemek ve daha fazlasını tercih edebileceğiniz seçeneklerle dolu bir Abant tatili sizi bekliyor.

Abant otelleri arasından tercihlerinizi yapmak için konumlarını incelemeli, en çok beğendiğinizi seçmeli ve tatiliniz için en uygun zamanı belirlemelisiniz. Peki, Abant’a gittiğiniz zaman gezilecek yerler listesi yaparak, daha güzel bir tatil geçirmeye hazır mısınız? O zaman gelin; Abant gezilecek yerler listesi yapalım.

Abant Tabiat Parkı

İçerisinde göl, bitki örtüsü ve ağaçları ile harika bir tabiat parkı olan Abant Tabiat Parkı, Abant ve Keremali sıradağlarının arasında yer almaktadır. Göl çevresi aktivite alanları bulunmaktadır. her yıl pek çok kişi tarafından ziyaret edilmektedir.

Örmeci Yaylası

Kamp ve piknik yapabileceğiniz harika bir yerdir. Havası muhteşemdir. Bol bol fotoğraf çekmeli, keyifli doğ yürüyüşleri yapmalısınız.

Sinekli Yaylası

Trekking, safari, izcilik, kampçılık, bisiklet gezileri ve daha fazlasını planlayabileceğiniz harika bir hafta sonu planı için Sinekli Yaylası gerçekten güzel bir seçim olacaktır. Abant gezilecek yerler listenizde kesinlikle yer almalıdır.

Samandere Şelalesi Tabiat Anıtı

1988 yılından bu yana oldukça çok ziyaretçi alan Samandere Şelalesi Tabiat Anıtı, Abant çevresinde gezilecek en güzle yerler arasındadır. Doğallığı ile çok beğeneceğiniz bir yerdir.

Abant Köy Pazarı

Özellikle bir yeri tanımak için günlük hayatın içine girmek gerekiyor diyorsanız, kesinlikle bulunduğunuz yerin pazarına uğramalısınız. O zaman yaşam tarzlarını, koşullarını ve güzelliklerini keşfedebilirsiniz. Buraya özel lezzetler, el yapımı ürünler ve daha fazlasını bulabilir ve keyifle alışveriş yapabilirsiniz.

Gezinomi Abant otelleri arasından kendiniz için harika tatil fırsatı yakalamak için doğru yerdesiniz. Tercihlerinizi erkenden yapmanızı, hayal ettiğinizden daha güzel bir tatil geçirmek için Bolu şehrinin en özel noktası olan Abant otelleri arasından en çok beğendiğinizi tercih edebilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

1 YorumYorum yaz

  • Türkiyede gezilecek yerlerden bir yer kısmet olursa bende kısa zaman sonra burayı gezmek isterim. Böyle güzel yerlerin tanıtımını yaptığınız için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.