“Dinamik Tatil Paketi”‘yle Tüm Tatil Tek Pakette

Gezinomi’nin kendi internet sayfasında tatilcilere sunduğu ‘Dinamik Tatil Paketi’ hizmeti ile uçuş, transfer ve konaklamaya dair tüm detaylar ve sürpriz indirim fırsatları artık tek uygulamada yer alacak

Yorucu günlerin ve iş stresinin ardından küçük bir mola herkesin hayallerini süsler ancak bu kadar teferruatın içinden çıkmak da biraz bu hayalleri biraz gölgeler. Turizm sektörünün yenilikçi firması Gezinomi’nin yeni uygulaması ‘Dinamik Tatil Paketi’ ile hayaller gerçek, teferruatlar ise yük olmaktan çıkıyor.

Tüm seçenekler tatilcilerin önünde

Gezinomi’nin internet sayfasında tatilciler için öncelikli olan detaylar bir uygulama halinde ‘Dinamik Tatil Paketi’ adı altında bir araya getirildi. Artık tatil için nereye ve nasıl gidileceğini, konaklama yeri ve kapsamını, havaalanı transferi ve araç kiralama gibi detayları ayrı ayrı düzenleyerek denk getirmeye çalışmak gerekmiyor. Bu sayede tatilciler, uygun konaklama fiyatları bulduğu tarihlerde, buna uygun uçuş fiyatları bulmak için birden fazla kaynağa başvurmak zorunda kalmayıp, tek bir uygulama üzerinden tatil bütçelerini oluşturabilecekler.

Gezinomi, hayalleri süsleyen tatillerde kötü sürprizlerle karşılaşılmasını önlemek için yeni uygulamalar ve hizmetler geliştirmeye devam ediyor. ‘Dinamik Tatil Paketi’ ile birkaç adımda keyifli bir tatilin tüm gerekliliklerini bir kerede, en uygun fiyat garantisi ve 9 taksit imkânı ile satın almak mümkün olacak. Farklı seçeneklerin yalnızca bir sayfaya ulaşarak incelenebileceği bu özel ve eşsiz paket, en uygun uçuştan başlayarak, gitmek istediğiniz bölgedeki en uygun oteli, en uygun araç kiralama seçeneklerini sunacak. Ayrıca uygulamaya giren tatilciler sürpriz indirim fırsatlarıyla da karşılaşabilecekler.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.