Gezinomi Erken Rezervasyon 2013

Gezinomi’de 2013 erken rezervasyon dönemi başladı. Erken rezervasyon döneminde Gezinomi’den otel tatil alışverişlerinizi %45’e varan indirimler ve 12 taksit fırsatı ile yapabilirsiniz.

Erken Rezervasyon İptal Sigortası

İşim çok yoğun, beklenmedik bir aksilik çıkar, rezervasyonum yanar“ diye korkunuz olmasın. Çünkü İptal Sigortası ile giriş gününe 72 saat kalaya kadar ön koşulsuz ve %100 kesintisiz olarak otel rezervasyonlarını iptal etme hakkını sunuyoruz.

Yurtiçi Erken Rezervasyon Sigortamız SOMPO JAPAN Sigorta A.Ş. tarafından ürün sorumluluk sigortası kapsamında sağlıyoruz. Erken Rezervasyon Sigortası, rezervasyon tutarınız üzerinden; 1.000TL’ ye kadar 10 TL, 1.500 TL’ye kadar 15 TL gibi düşük meblağlar ödeyerek kendinizi güvence altına alabilirsiniz.

Erken rezervasyon ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

En Uygun Fiyat Garantisi

Gezinomi’den satın aldığınız otel konaklamasının bire bir aynısını daha ucuza bulmanız halinde aradaki farkı iade etmeyi size garanti ediyoruz.

Erken Rezervasyon döneminde düşlediğiniz tatili en düşük fiyat garantisi ile sizlere sunuyoruz!

Satın alma işleminizi tamamladıktan sonra 3 gün içerisinde bize aynı içerikli (konaklama tipi ve tarihi) oteli daha ucuza bulup getirdiğiniz takdirde meydana gelen fiyat farkını anında hesabınıza yatırıyoruz. Böylece aldığınız tatilin en uygun fiyat olduğuna emin oluyorsunuz.

Gezinomi fiyat güvencesiyle gönül rahatlığıyla tatile…