Çocuklu Ailelere En Özel Kış Tatili Rotaları

Ailecek Kış Tatili

Önümüz kış ve bir gerçek var ki tatili çok seviyoruz. Peki, çocuklarla birlikte bu kış çıkacağınız tatili planladınız mı? Eğer, henüz bir tatil planınız yoksa ya da nereye gideceğinize karar veremediyseniz; biz, bu kış ailecek gidebileceğiz çok özel yerler biliyoruz. İster sömestir ister kısa bir hafta sonu tatilinde çocuklarınızla doyasıya vakit geçirebilir, ailecek unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Şimdi gelin, hem kendinize zaman ayırabileceğiniz hem de çocuklarınızın eğlenceli vakit geçirebilecekleri en özel kış tatili rotalarına birlikte göz atalım.

Uludağ Kayak Merkezi

Uludağ Kayak Merkezi, sömestir ya da hafta sonu tatillerinde ailenizle birlikte karın tadını çıkarabileceğiniz kayak merkezleri arasında en iyi adreslerden bir diğeridir. Sadece Türkiye’den değil dünyanın dört bir yanından ziyaretçi çeken Uludağ Kayak Merkezi’nde kış tatili deyince aklınıza ne geliyorsa hepsini bulmanız mümkün. Eğer çocuklarınızla birlikte sömestir ya da hafta sonu çıkacağınız tatilde “Nereye gitsek?” diye düşünüyorsanız Uludağ Kayak Merkezi’ni tercih edebilir, Gezinomi Uludağ otelleri ve fiyatlarını inceleyerek size en çok hitap eden tesisten yerinizi ayırtabilirsiniz.

Palandöken Kayak Merkezi

Kış denince akla hemen kar ve kayak geliyor. Palandöken Kayak Merkezi de dünya standartlarındaki pistleri, profesyonel eğitmenleri ve kusursuz hizmet veren otelleriyle hem çocuklarınızın hem de ailelerin mutlu ayrılacağı destinasyonlardan biridir. Eğer siz de bu kış çocuklarınızla birlikte nitelikli bir kayak tatili yapmak istiyorsanız, Palandöken Kayak Merkezini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ayrıca konaklamak için de oldukça fazla seçeneğiniz olduğunu bilmelisiniz. Genellikle tam pansiyon plus konseptiyle hizmet veren Palandöken otelleri çocuklu ailelerin konforlu bir tatil yapabilmesi için ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri eksiksiz olarak konaklayacak misafirlerine sunmaktadır.

Bansko

Çocuklarınızla birlikte kış tatilinizi Türkiye sınırları dışında geçirmeye ne dersiniz? O halde Bansko’yu kış tatili rotalarınıza ekleyebilir, çocuklarınıza güzel bir tatil hediye edebilirsiniz. Gezinomi Sömestir Turları arasında olan Bansko Kayak Turu ile Avrupa’nın gözdesi Bansko Kayak Merkezi’nde hem çocuklarınızı hem sizi harika bir deneyim bekliyor diyebiliriz.

Finlandiya & Rovaniemi

Finlandiya, kış tatilini yurt dışında yeni yerler görerek ve keşfederek geçirmek isteyen ailelere önerebileceğimiz en özel rotalardan. Kış mevsiminin en görkemli tarafını çocuklarınıza yaşatmak için Finlandiya, en özel rotalardan bir tanesi. Gezinomi Finlandiya turları arasında bulunan, Lapland Sömestir Turu ile çocuklarınıza hayatları boyunca unutamayacakları bir sömestir tatili hediye edebilirsiniz. Sadece çocuklarınız için mi? Tabi ki de değil. Lapland Sömestir Turu çocuklarınızla birlikte sizin de hayatınızın en keyifli zamanlarına şahit olacağınızı söylemek isteriz. Finlandiya’nın Rovaniemi şehrinde bulunan ve Santa Claus Köyü’nü ziyaret edip, Noel Baba ile fotoğraf çekilebilirsiniz. Ren Geyiği Çiftliği’nde kızağa binip, bembeyaz manzaralar eşliğinde kızak keyfi yaşayabilirsiniz. Rovaniemi’de çocuklarınızla yaşayacağınız unutulmaz deneyimler bu kadarla sınırlı değil. Gezinomi Lapland Sömestir Turu sayfasına tıklayarak daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Hem çocuğunuzu hem sizi mutlu edecek tatil önerilerini sizinle paylaştık. Kış tatili için daha farklı rotaları hayal ediyorsanız nereye gideceğinize karar verdikten sonra Gezinomi Kış otelleri arasından size en çok hitap eden otelde yerinizi ayırtabilir, size özel indirimlerden anında yararlanabilirsiniz. Çocuklarınızla geçireceğiniz tatili sömestir tatili için planlıyorsanız Sömestir turları seçeneklerini incelemeye başlayabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen

Bahar Gençoğlu

YorumlarYorum yaz

  • Herkese merhaba;

    Bizde kış için otel arayışınıza girdik ve Van bizim için en güzel rota olacağını düşündük van express ile gelmeyi düşünen arkadaşlar içinde güzel bir macera olacaktır. Buranın doğası harika ve kış için ideal bir şehir. Otel sorunumuz için ise ailecek Van gölünün kenarına 4 yıldızlı Ramada Van Otelde gerçekleştirdik. Odalar ve yemekler harika. Van’da kış için otel arayacaklara tavsiye edebilirim daha doğrusu biz memnun kaldık

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.