En uygun fiyatlı kayak turları

Kış için harika planlar yapmanın zamanı geldi. Eşsiz bir tatil planlamak hiç bu kadar zevkli olmamıştı. Hayalini kurduğunuz muhteşem beyaz tatil için en uygun fiyat seçenekleri sizi bekliyor.

Tatil için heyecanlı olan herkesin, özellikle kış severlerin, kayak tatilinden vazgeçemediğini biliyoruz. Eğlenmek, kar üzerinde yuvarlanmak, kaymayı öğrenmek, biliyorsanız daha da keyifle kaymak ve tabi ki kusursuz hizmeti alabileceğiniz, konaklayabileceğiniz güzel seçimler için Bansko Kayak Özel Turunu mutlaka inceleyin.

Bansko Kayak Özel Turu 3 gece 4 gün sürmektedir. 129 Euro’dan başlayan fiyat seçenekleri ile İstanbul’dan yola çıkarak konforlu bir seyahat yapabilir ve Gezinomi farkını fiyatları ile yaşayabilirsiniz. Sizin için farklı ve eğlenceli olan ne varsa bembeyaz pistlerde yapabilir, kaymanın keyfine varabilir, dilerseniz özel ders alabilirsiniz. Kolay, orta ve zor derecelerinde toplam, 72 km uzunluğa sahip, 2014 Kış Olimpiyatları için onay almış, Dünya Şampiyonu Alberto Tomba’nın kayak yaptığı ve Tomba pisti olarak anılan 2600 metreden başlayan pistler ile Bansko sizleri bekliyor.

04_2975

En uygun fiyatlı kayak turlarını incelemeli, kış için şimdiden hazırlıklara başlamalısınız. Dilerseniz 0850 466 7744 numaralı çağrı merkezinden direkt olarak bilgi alabilirsiniz. Bansko Kayak Turu işle kışın ruhunu yaşamaya hazır olun.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.