Bisiklet sürmeyi sevenler için gezilecek 5 ülke

Bisiklet sürmeyi yürümekten ya da araba kullanmaktan daha çok seviyorsanız, sizin için muhteşem birkaç tavsiyemiz var! Eğer ki kendiniz gezip, görmek hatta kontrolün kendinizde olmasını istiyorsanız harika bir seçim yaptığınızı bilmelisiniz.

Arabadan çok bisiklet görebileceğiniz, yürümek yerine bisiklet ile daha çok noktayı gezebileceğiniz ve tabi ki en keyifli yerlerde dilediğiniz kadar mola verebileceğiniz eşsiz bir yer seçmek isterseniz, birkaç ülke tavsiye edebiliriz. Bu şehirlerde arabadan çok bisiklet var, yollarda ve kaldırımlarda bisiklet yolu ve park alanları var! Yani şehir tamamen bisiklet kültürü üzerine kurulmuş. Sınırları aşıp yurt dışı turlara katılmak ya da kendi turunuzu kendiniz planlamak isterseniz, işte size birkaç tavsiye…

kopenhag

Kopenhag, Danimarka

Danimarka’nın başkenti ve en çok ziyaret edilen şehri olan Kopenhag’a indirdiğiniz zaman şehir merkezinde her yerde karşınıza çıkacak olan bisiklet park alanlarını göreceksiniz. Siz de herhangi birinden bir bisiklet kiralayarak rahatlıkla şehir içinde gezebilirsiniz.

amsterdam

Amsterdam, Hollanda

Hollanda’nın en çok ziyaret edilen şehri olan Amsterdam, büyüleyici manzaraları ve şehrinin güzelliği ile sizi baştan çıkaracak. >İsterseniz bütün şehri yürüyerek gezebilirsiniz ya da isterseniz her yere rahatlıkla girip çıkabileceğiniz bisikleti kiralayarak günün tadını çıkarabilirsiniz.

Strasbourg

Strasbourg, Fransa

Fransa’nın en kalabalık şehirlerinden olan Strasbourg, bisiklet ile gezilebilecek en güzel yerler arasındadır. Şehir yapısı bisiklet ile gezmeye çok uygun ve siz dilediğiniz gibi bir şehir turunu bisiklet ile planlayabilirsiniz.

malmö

Malmö, İsveç

Bir liman kenti ancak bu kadar güzel olabilir! İsveç’in en güzel liman şehri olan Malmö doğru bir tercih olabilir.

antwerp

Antwerp, Belçika

Belçika’nın liman şehri olan Antwerp, bisiklete atlayıp 1 günde gezebileceğiniz hatta turunuzu bile kendiniz planlayabileceğiniz kadar güzel!

Siz yine de hazır yurt dışı turlar arasından birini seçip, size verilecek boş zamanlarda bisiklete atlayıp gezmek isterseniz Gezinomi Yurt dışı Turlar kategorisinden dilediğiniz seçimi yapabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.