Temmuz’da Gezilecek 3 Ülke

Temmuz ayında nereye gitmeli? Hangi ülkelerde en uygun tur seçeneklerinin sizi beklediğini biliyor musunuz? Gezinomi yurt dışı tur seçenekleri arasında; Temmuz ayına en uygun olan turları hemen bulabilirsiniz.

Yaz Keyfi İçin Thassos Adası Turu!

Neredeyse her Cuma günü gidip, geri dönebileceğiniz Thassos Adası Turu; 3 gece konaklamalı olarak düzenleniyor. Cuma gününde harika bir tur planı yapabilir ve 179 Euro’dan başlayan fiyatlarla hemen değerlendirebilirsiniz.

İskandinavya Turu’na Hazır Olun!

Kusursuz bir tur planı yapmak ve Stockholm, Karlstad, Oslo, Göteborg, Malmö ve Kopenhag’ı gezmek isterseniz, size sunulan bu fırsatı asla kaçırmamalısınız. 7 gece 8 gün sürecek olan İskandinavya Turu’nun fiyatı sadece 699 Euro!

Kuzey İtalya Turu’nda En Güzel Yerleri Keşfedin!

Venedik ve Floransa’yı bu muhteşem ayda gezip görmek aslında paha biçilemez. Kuzey İtalya Turu ile şehrin en güzel taraflarını dilediğiniz gibi keşfedebilir ve Gezinomi’nin size sunduğu tüm ayrıcalıklardan hemen yararlanabilirsiniz.

Yurt dışı turlar arasından kendiniz için en uygun olanı hemen yakalamak ve sadece Temmuz ayı için değil, dilediğiniz zaman yurt dışına açılmak ve yeni keşifler yapmak için doğru adrestesiniz. Elinizi çabuk tutun ve daha fazla geç kalmadan dünya üzerinde yer alan en özel ülkelerin en farklı şehirlerini hemen keşfe çıkın!

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.