En güzel anneler günü hediyesi

Bu dünyada en çok sevdiğiniz insan olan anneniz için en özel hediyeyi seçmek zor olsa gerek. Yılın en güzel en anlamlı hediye seçeneklerinden olan tatil hem size iyi gelecek hem de annenize en özel hediyeyi vermiş olacaksınız. Peki nasıl bir seçim yapmak gerekir?

Mayıs ayının ikinci haftası kutlanan ve annelerimize ne kadar özel olduklarını daha da çok hissettirebileceğiniz güzel bir gün olan Anneler Gününde kusursuz bir tatil planlayabilirsiniz. Hem huzur hem sevgi hem de yaz başlangıcını en özel şekilde yapabileceğiniz harika bir tatil seçimlerinizi bekliyor. Bu yıl “anneme acaba ne alsam?” sorusunun cevabını buldunuz!

En güzel tatili annenize hediye edin!

Kıbrıs belki de en güzel seçimlerin başında gelendir. Kıbrıs’ın kusursuz doğası ve en kaliteli hizmet seçenekleri ile sizi konuk edecek olan otelleri arasında olan Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel Spa da siz de konforun keyfini anneniz ile çıkarabilirsiniz.

Kıbrıs’ın en yeni otellerinden olan Nuhun Gemisi hava alanına 65 km ve şehir merkezine 45 km uzaklıktadır. 1600 metre uzunluğunda sahili ile güzel yürüyüşler yapabileceğiniz, beach partilerine katılabileceğiniz ve tabi ki lüks oda seçimleri ile size en güzel olanı sunacaktır. Denize sıfır konumlanmış olan Nuhun Gemisi bulunan otelde Tam Pansiyon Plus hizmeti uygulanmaktadır. Dilerseniz Tatil Köyü Standart Oda ya da Ana Bina Deluxe Oda seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. 24 Saat Oda Servisi, Animasyon, Fitness, Spa, Hamam, Masaj, Sauna, jakuzi, Wireless İnternet, Çocuk Havuzu, Çocuk Kulübü, Çocuk Parkı, Aquapark, Şezlong, Açık Havuz, Kapalı Havuz, Özel Plaj, Şemsiye, Kum Plaj bulunan harika bir Kıbrıs otelidir.

zigana

Diğer bir seçenek Antalya…

Mükemmel bir yaza başlangıç yapmak ve dilerseniz en uygun fiyat seçeneklerini değerlendirerek, annenize en özel tatil fırsatlarını sunmak isterseniz Antalya otellerine göz atmalısınız. Hayatınızdaki en özel kadına yani annenize 5 yıldızlı konforda bir tatil hediye etmek için Crystal otellerini tercih edebilirsiniz.

Crystal Flora Beach Resort ya da Crystal Admiral Resort Suites & Spa seçimlerinizden olabilir. İlk olarak Crystal Flora Beach Resort, Kemer’e 25 km, Antalya Havalimanına 35, Antalya Kent Merkezine 25 km uzaklıktadır. Havuzları, plajı, mükemmel hizmet seçenekleri ve tabi ki en rahat oda seçenekleri ile annenizle size harika bir tatil fırsatı sunacaktır.

Crystal Admiral Resort Suites & Spa ise yine zincir otel kalitesi ile her zaman en iyi olanı seçmenizi sağlar. Hava alanına 80 km, şehir merkezine 18 km uzaklığında ve denize 50 metre mesafededir. Standart Oda Kara Manzara, Standart Oda Deniz Manzara, Aile Odası Kara Manzara, Aile Odası Deniz Manzara, Standart Oda Kara Manzara seçenekleri ile dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

tatil

‪#‎annemletatilde yarışması ile tatiliniz Gezinomi’den

Şans sizden yana olabilir. Annenize hayal ettiği tatili Gezinomi kalitesi ile hediye edin. Yarışma koşullarını inceleyin. 04 – 09 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilecek yarışmaya Facebook ve Twitter üzerinden katılabilirsiniz. Yarışma detaylarını Gezinomi’den takip edebilirsiniz.

Yarışma sonucu seçilen kişi, 3 kişilik bir tatil kazanacak. Antalya, Kemer’de Club Zigana Tatil Köyünde 4 gün 3 gecelik konaklama sizi bekliyor olacak.

Club Zigana’da yeşil ile mavinin birleştiği muhteşem bir yerde denize sıfır konaklayacak, unutulmaz bir tatil yaşayacaksınız. Annenize bu yılın en özel hediyesini verin, beraber keyifli ve eğlenceli bir tatile çıkın.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.