Tatilde bile kazandıran para GeziPara

Tatile gitmek isteyenler, daha uygun fiyata tatil fırsatı yakalamak isteyenler ve hatta tahmininden daha da ucuza tatil satın almak isteyenler için mükemmel bir fırsat var, GeziPara!

Gezinomi’nin sizin için sunduğu ve her defasında yapacağınız en küçük alışverişinizden bile para kazanabileceğiniz hatta sonra bu biriktirdiğiniz paralarınız ile tatil satın alabileceğiniz sisteme biz GeziPara diyoruz.

GeziPara, Gezinomi’ye üye olup başlata bileceğiniz, site de yaptığınız her yorumdan, aldığınız her üründen para kazanmanızı sağlayan bir durumdur. Kazandıkça biriktire bileceğiniz, gerçek TL değerli bir paradır. Yani GeziParanızı biriktirerek tüm tatilinizi bedavaya yapabilirsiniz.

gezipara

Nasıl Gezi Para Kazanırsınız?

  • Üye olarak
  • Üye kazandırarak
  • Alışveriş yaparak
  • Yorum yazarak
  • Fotoğraf yükleyerek
  • Gezinomi Facebook sayfasındaki yarışmaları takip ederek

Davet ettiğiniz üyelerin 500 TL ve üzeri tatil, tur, cruise veya konaklama alışverişlerinde 50TL, 500 TL altındaki alışverişlerde ise 10 TL GeziPara kazanırsınız.

Gezinomi’den satın alacağınız her tatil, tur, cruise veya konaklama ücretinin %1’i değerinde hesabınıza GeziPara yüklenir.

Gezinomi’yle çıktığınız her tatilde, kaldığınız yer ile veya tur ile ilgili yorum için hesabınıza 5 TL değerinde GeziPara yüklenir.

Gezinomi’yle çıktığınız her tatilde, kaldığınız yer ile veya tur ile ilgili fotoğraf için 1 TL değerinde GeziPara yüklenir.

Keyifle tatil planlamak, planladığınız tatili daha da ucuz fiyatlara satın almak ve sevdikleriniz ile eşsiz bir tatil keyfi yaşamak için siz de GeziParalarınızı biriktirmek için Gezinomi’ye üye olarak bu fırsatı yakalayabilirsiniz.

Ayrıca bol bol GeziPara kazanmak isterseniz Gezinomi Facebook sayfasında her Perşembe düzenlenen yarışmaları takip ederek şansınızı daha da artıra bilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.