Tatile gönderen para Gezipara

Hayal etmek için çok geç kalmış sayılmazsınız. Size her zaman hayalinizdeki tatili sunan Gezinomi ile hem tatil yapacak hem de tatil yaptıkça para kazanacaksınız. Tabi ki bu fırsatı size tatile gönderen para GeziPara sunuyor.

gezipara

GeziPara Nedir?

Gezinomi’ye üye olduğunuzda anında hesabınıza 20 TL, Gezinomi’ye davet ettiğiniz üye olan her kişi ilk alışverişlerinde 500 TL ve üzeri tatil, tur, cruise veya konaklama alışverişlerinde 50TL, 500 TL altındaki alışverişlerde ise 10 TL, Gezinomi’den satın alacağınız her tatil, tur, cruise veya konaklama ücretinin %1’i değerinde GeziPara, Yurtiçi ve yurtdışı tüm uçak bileti satın alımlarınızda 5 TL, kaldığınız yer ile veya tur ile ilgili fotoğraf için 1 TL,  Gezinomi’yle çıktığınız her tatilde, kaldığınız yer ile veya tur ile ilgili yorum için 5 TL değerinde GeziPara kazanabilirsiniz. Yani oldukça iddialı olan GeziPara ile tatile çıkabilir, hayalinizdeki tatile bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Bu yıl tatile nereye gideceksiniz?

Yaz tatili için planlar yapılmaya başlandı. Gideceğiniz yer ve ne zaman gideceğiniz konusunda bir karara vardıysanız seçimlerinizi yapmadan önce mutlaka Antalya ve bölgelerini incelemenizi tavsiye ederiz. Bu yılın en çok tercih edilen bölgelerinden olan Lara ve Kemer de eşsiz bir tatil planlayabilir ve en uygun fiyat seçenekleri ile tatilinizi yapabilirsiniz. Antalya özellikle Kemer bölgesindeki lüks otel seçenekleri ile en iyiler arasındadır. Kemer de dilediğiniz gibi tatil fırsatlarını yakalamak ve GeziPara ayrıcalığı ile tatilinizi planlamak çok kolay olacak.

Antalya, Kemer, Beldibinde yer alan Club Zigana ilk tercihlerinizden olabilir. Club Zigana Tatil Köyü ultra her şey dahil konseptiyle tatilinize farklı bir rahatlık sunar. Sabah, öğle ve akşam yemeklerini açık büfe sunan otelde ara öğün ve aperatif seçenekleri de sunulmaktadır. Dilediğiniz rahatlıkta ve uygun fiyatlı bir tatil planlamak isterseniz doğanın yeşilini ve Kemer’in mavisini sizlere sunan Club Zigana seçimleriniz ile hayat bulacak.

club-zigana

Club Zigana denize sıfır konumdadır ayrıca Kemer’e 15 km, Antalya’ya 30 km ve hava limanına 40 km uzaklıktadır. 150 m uzunluğunda, kum-çakıl plajı, beton platformu ve iskelesi ile eğlenceli bir deniş, kum ve güneş keyfi yaşamanızı sağlar. Standard Oda, Aile Odasi, Junior Suuit, Senior Suit ve Villas oda seçenekleri ile farklı konfor hizmetlerini sunarak, en rahat olanı yaşamanızı sağlar. Ayrıca Club Zigana ile %35’e varan erken rezervasyon indirimleri ile Kemer otelleri arasında en çok tercih edilen bir otelde daha ucuz bir tatil yapma fırsatını sizlere sunan Gezinomi’ye 444 77 44 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

Antalya, Lara otelleri ile de dilediğiniz gibi tatil keyfi yaşayacağınız en özel hizmeti veren lüks otelleri sunmaktadır. Lara’nın dünyaca ünlü plajlarına yakın olmak ve GeziPara kazanarak tatil yapmak isterseniz Liberty Hotels Lara Beach sizi bekliyor.

311 odası bulunan otelde her şey dahil sistem uygulanmaktadır. Müşteri memnuniyetinin en üstte tutulduğu otelde sevdikleriniz ile mükemmel bir tatil planlayabilirsiniz. Antalya şehir merkezine 17 km, Havaalanı’na 12 km. uzaklıkta yer alırken denize sıfır olarak konumlanmıştır.

liberty

Liberty Lara Beach Hotel de 120 metrelik özel plaj, ana restoran, barlar, a la carte restoranlar (Türk, İtalyan, Balık), açık havuz, sessiz havuz, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk cenneti (4-12 yaş), fitness center, sauna, hamam, jakuzi, masaj, kuyumcu, butik, kuaför, market, fotoğrafçı, rent a car, deri mağazası, hediyelik eşya, doktor, hemşire, su sporları; sörf, kano, banana, paraşüt, su kayağı, jet ski, katamaran, dalış okulu, sinema, internet cafe, elektronik bilgisayar oyunları, bilardo, tenis, masa tenisi, basketbol, voleybol, jimnastik, aerobik, step, jogging, dart, okçuluk, toplantı salonları bulunmaktadır ayrıca çocuk dostu olan otelde küçük yaştaki tatil severleri çocuk havuzu, mini club (4-12 yaş) ile güzel vakit geçirmelerine olanak tanınıyor.

444 77 44 numaralı çağrı merkezinden direkt olarak GeziParalarınızı ile ilgili bilgi alabilir, erken rezervasyon seçeneklerinden yararlanmak için tatilinizi planlamaya başlayabilirsiniz. Tatile gönderen para GeziPara ile bu yaz sezonunda da en eğlenceli en keyifli ve tabi ki en kusursuz tatili planlamak sizin elinizde.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.