Alışveriş Dünyasının Merkezi New York’tan ne alınır

New York için alışveriş dünyasının cenneti diyebilirsiniz. Elektronik eşyadan, takılara, dijital eşyalardan modern sanat eşyalarına kadar aklınıza ne geliyorsa New York’ta bulabilirsiniz. Alışveriş anlamında New York’un geniş bir yelpazesi bulunuyor. Tek bir cadde üzerinde devasa alışveriş merkezlerini ve binlerce dükkânı bir çırpıda bulabilirsiniz. New York’ta zorlanacağınız tek şey ne alacağınıza karar verememeniz olacaktır. Bunun dışında maddi imkânlarınız doğrultusunda her şeye sahip olabilirsiniz. New York Turları aslında alışveriş cenneti olan Avenue’da onlarca markayı yakından inceleyebilirmeniz için sizi bekliyor. Amacınız sadece alışveriş yapmak ise…

Apple Store’dan Cartier’e, Forever 21’den Prada’ya uzanan geniş bir mağaza yelpazesi ve yaklaşık 10 km uzunluğunda olan 5. Caddedeki mağazalardan dilediğiniz gibi alışveriş yapabilir ve sevdiklerinizin yüzünü güldürebilirsiniz. Ayrıca gelişmiş metro ağı ve taksi imkanıyla alışveriş merkezleri arasında hızlı hareket edebilir ve kısa sürede bir çok alışveriş merkezini rahatlıkla gezinebilirsiniz. Sıradan alışveriş merkezlerinin ötesinde farklı bir mekân arıyorsanız ikinci adresiniz Chinatown olmalıdır. Chinatown’da çeşit çeşit Çin restoranları, marketler, Çin ile özdeşleştirilmiş neon tabelalar ve montlarının altında barındırdıkları ihraç fazlası malları satmaya çalışan satıcıları görebilirsiniz.

Chinatown’da sadece hediyelik eşyaları değil, Çin mutfağının seçkin yemeklerini de bulabilirsiniz. Chinatown’da Great NY Noodletown, Dim Sum Go Go, Tasty Dumpling, Grand Sichuan ve General Tso’s Chicken gibi Çin mutfağının sevilen yemeklerinin tadına bakabilirsiniz.

Kıran Kırana Mücadeleler New York’ta

Modern mimarisi, tarihi yapısı ve doğasıyla milyonlarca insanın hayalini süsleyen New York’ta aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Hem gezip eğleneyim hem de sportif faaliyetlere katılarak coşup eğlenmek istiyorum diyorsanız New York Jets, New York Giants takılarının Amerikan Futbolunu izleyerek kıran kırana mücadeleye şahit olabilirsiniz. Yurt dışı turlar sırasında en çok merak ettiğiniz bir kaç detaya daha göz atmaya devam edebilir. 

New York Yankees, New York Mets takımlarının Beysbol müsabakalarıyla heyecan ve tutkuyu zirvede yaşayabilir New York Rangers takımıyla gerçek buz hokeyi müsabakasını izleyebilirsiniz. Ya da sizde buz hokeyi takımınızı giyinerek sahaya çıkabilir ve buz üzerinde düşe kalka eğlenceli bir maça imza atabilirsiniz. Ayrıca New York’ta düzenlenen futbol müsabakalarıyla heyecanı dorukta yaşayarak yeşil sahaların en güzel pozisyonlarını izleyebilirsiniz.  Kısacası New York’ta hayalinizi süsleyen bütün sportif faaliyetlere katılabilir ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.