Brugge’den Ne Alınır?

Brugge şehrinde yapılabilecek pek çok sportif aktivite bulunmaktadır. Bunları bir bütün olarak ele almak ve her birinin keyfini çıkarmak gerekir. Avrupa’nın en etkileyici şehirleri arasında yer alan Brugge Turları sırasında yapılabilecek başlıca spor faaliyetlerini sizler için derledik;

Bot turları

Şehirde bot turları şehri görmek için en iyi yöntemlerden bir tanesidir. Kanallar arasında yapacağınız gezinti ile muhteşem bir deneyime ulaşabilirsiniz.

Yürüyüş turları

Şehir genelinde tüm yıl boyunca ve özellikle Temmuz ile Ağustos aylarında ikişer saatlik rehberli yürüyüş turları yapılıyor. Turist ofisinin önünde başlayan bu yürüyüş turları harika rotalarda devam ediyor.

Bisiklet turu

Belçika’da bisiklet kullanmak gerçekten büyük keyif. Yolların düz oluşu, popüler oluşun simgesi haline dönüştü. Şehir içerisinde katılacağınız bisiklet turu ile hem sağlıklı bir yaşama kavuşmuş hem de gezilecek yerleri görmüş olacaksınız. Brugge gezilecek yerler listesi yapmalısınız. Bizden size tavsiye.

Su sporları

Belçika’da deniz ve kanallar ticari önem taşımaktadır. Son yıllarda eğlence amacıyla yapılan su sporları, iyi bir fikir ortaya çıkarmıştır. Kano, jet ski, yat turları gibi farklı alternatifleri bulabilirsiniz.

Brugge hediyelik eşyalar

Brugge güzellikleri görebileceğiniz Belçika şehridir. Farklılıkları yansıtan ve hoş zaman geçirmenize olanak tanıyan bu şehir, orijinal ürünleriyle de dikkat çekiyor ve muhteşem bir deneyim yaşanmasına imkan tanıyor. Bu şehirde satın alabileceğiniz çok sayıda hediyelik mevcut. Bir kısmı Türkiye’de ki kişilerin yaptığı çalışmalara benzese de harika ürünler alabilirsiniz.

Akla ilk gelen ürün Brugge dantelleri olacaktır. Çeşit çeşit yapılmış ve yaratıcı ürünler kategorisinde yer alan danteller dönüş yolculuğu için harika hediye seçimlerini oluşturacaktır. İkinci alternatif Belçika çikolatası olacaktır. Şehrin dört bir tarafında yapılan çikolatalar ağızda harika bir tat verdiği gibi hediyelik anlamında da turistlerin en çok rağbet ettiği ürünler sınıfında yer alıyor. Uygundan pahalıya kadar pek çok farklılığı bulabilirsiniz. Belçika Turları aslında en güzel bu şehirde size alışveriş keyfi sunacak.

Üçüncü alternatif Belçika birası olacaktır. Frambuazlı, kirazlı, vişneli ve bir çok farklı lezzeti bir arada bulunduran biralar, damağınızda leziz bir tat bırakacaktır.

Eğer daha küçük ve etkili hediyeler almak isterseniz dünyanın her yerinde olduğu gibi Brugge şehrinde de magnetler ideal olacaktır. Yerel tasarımlı muglar, anahtarlıklar, dekoratif tabaklar, Yerel İçki Bardakları ve kartpostallar alternatif hediyeler olacaktır. Farklılıkları size yansıtan bu hediye çeşitleri arasında tercihinizi yapabilir ve harika fiyatlara güzel hediyeler satın alabilirsiniz. Brugge şehrinde satın alacağınız bu ürünler ile dönüşte ailenizi, sevdiklerinizi ve arkadaşlarınızı sevindirme imkanına kavuşabileceksiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.