İbiza Turu İçin Doğru Zaman!

Avrupa’nın en özel ve en önemli tatil destinasyonu olan İbiza, bitmek tükenmek bilmeyen eğlence anlayışı ile dünyanın dört bir tarafından gelen turisitleri ağırlıyor. Etrafı mas mavi sular ile çevrili bir ada konumunda ki İbiza, eğlencenin yeni merkezi olarak dikkat çekiyor. Kilometrelerce uzanan kumsalları, muhteşem temizliğe sahip olan pırıl pırıl suları ile tatilcilerin aradığı her türlü imkanı sunan İbiza Turları, aşırı güzel yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

İbiza bölgesinde konaklama yapmak için önceden otel rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Tercihinize ve bütçenize uygun birden fazla otele SantAntoni ve Portmany bölgesinde ulaşabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise kalacağınız otelin otogarının olup olmadığıdır. Bu ulaşım anlamında sıkıntı yaşamayacağınızın kanıtı olacaktır. İbiza’da her şey turistlere yönelik düşünülmüş ve yapılıyor. Bu düşünce sorunsuz bir tatil deneyimini size yansıtacaktır. İspanya sınırları içerisinde yer alan Balear adalarından birisi olan İbiza, eşsiz güzellikleriyle dikkat çekiyor.

Bölge sadece bir ada konumunda bulunduğundan ötürü bölgeler halinde gezinizi tamamlamanız ciddi önem taşıyacaktır. İbiza’da hangi bölgeleri gezebilirim sorusunu sorarsanız vereceğimiz yanıt İbizaTown, SantaEularia de Rui ve SantAntoni de Portmany olacaktır. Bu bölgeler eğlence anlayışını maksimum seviyede size yansıtacaktır. Plajlarıyla hayrete düşüren bir güzelliği ve ortamı size sunan İbiza’da en meşhur plaj Bora Bora adıyla anılıyor.

İbiza gece hayatı

İbiza, ismini meşhur ve çılgın gece partileriyle duyurmuştur. Ada bölgesinde dolu dizgin eğlenceye kendinizi hemen bırakabilir ve muhteşem deneyimlerden yararlanmaya başlayabilirsiniz. Pacha, Eden ve Es Paradis, Space, Privilege gibi mekanlar çılgın eğlenceleri size sunacaktır. Amerika ve Avrupa’nın en ünlü DJ’lerini dinleyebileceğiniz, çılgınca eğlenebileceğiniz bu partiler sizin için adeta biçilmiş kaftan olacaktır. İbiza gezilecek yerler listesi yapmayı unutmayın!

Plajları

Kilometrelerce uzanan plajlar mükemmel bir deneyimi size sunacaktır. Türkiye’de yer alan Beach Kulüp gibi kavramlar burada yer almıyor. Havlunuzu nereye isterseniz oraya atabilir ve hemen güneşlenmeye başlayabilirsiniz. Üstelik hiçbir ücret ödemenize de gerek yoktur. Plajdaki şezlonglardan-şemsiyelerden yararlanmak istiyorsanız sadece onun için ücret ödüyorsunuz. Hangi plajlar ünlüdür diye soracak olursanız muhakkak ki kişiye göre değişecektir fakat yine de isim vermek gerekirse CalaComte, LasSalinas ve Cala Bassa isimli plajlar diğerlerine nazaran biraz da ön planda olmayı başarmıştır.

Festivallere katılın!

İbiza adası Akdeniz sahillerinin en eğlenceli konumunda bulunmaktadır. Eğlence anlayışını sil baştan değiştirecek olan bu ada, harika güzellikleri yaşamanıza imkan tanıyacağı gibi bir çok festivalle de mükemmel zaman geçirmenizi sağlayacaktır. Balayı konusunda önemli tatil merkezlerinden birisini oluşturan İbiza, festivalleriyle de dikkat çekmektedir. İbiza’da festival tarihlerini gözden geçirmeniz önemli olacaktır. İbiza’da neredeyse her mevsimde mutlaka görülmesi gereken festivaller bulunmaktadır. 3 Mayıs’ta düzenlenen Mayıs Festivali sizleri bekliyor. Ayrıca İbizaMedieval Festivali, yani bilinen diğer adıyla Ibiza Ortaçağ Festivali’ne giderek harika zaman geçirebilme şansını yakalayabilirsiniz.

Dalt Villa bölgesinde yer alan ve Mayıs ayının ikinci haftasına denk gelen bazı festivallerde de kulüp açılış partilerine katılabilir ve mükemmel el eşi ürünleri satan standları gezebilirsiniz. Kulüplerin açılış partileri kadar kapanış partileri de görülmesi gerekir. Eylül sonundan Ekim başına kadar süren kulüp kapanış partileri yazın son zamanlarında keyifli olacaktır. 17 Haziran’la 15 Eylül tarihlerinde düzenlenen İbiza Rocks için tatil planlarını ayarlamaya değer niteliktedir. Ağustos ayının ilk haftasında San Criac Festivali sizleri beklemektedir. Bunun yanında 12 Aralık Festa Del ViPayes’i görmeden dönmeyin. Kısacası doğal güzellikleri kadar kültürel güzellikleri de dikkatinizi çekecek ve harika bir deneyim yaşama şansına sahip olabileceksiniz. Kesinlikle böyle eğlenceli bir yurt dışı tur planı yapmalısınız. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.