Nice Alışveriş Turu

Nice Turu, büyüleyici güzellikleriyle dikkat çeken bir şehir hüviyetinde. Ziyaret için birden fazla sebebi size sunan Nice şehrinde, pek çok aktivite sizi bekliyor.

Eğer spor yapmaya meraklıysanız ve ciddi bir spor severseniz Nice şehrinde farklı olanakları bulabilir ve harika zaman geçirebilirsiniz. Özellikle Eylül ayında adeta bir spor cennetine dönüşen bu şehir, farklı temalarda sportif etkinliklere katılmanız için imkan tanıyor.

Yelken yarışlarına katılın;

Nice şehrinde Eylül ayı ile birlikte yelken yarışları da ciddi bir deneyim kazanmanıza imkan tanıyacak. Eğer seyahat tarihiniz bu dönemlere denk geliyorsa mutlaka katılmanız gereken spor organizasyonları arasında yelken yarışları ilk sırayı alacaktır.

Ralli;

Araba yarışları ciddi bir faaliyet olarak biliniyor. Nice Rallisi dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yarışmacılar ile gerçekleşiyor ve keyifli bir deneyimi size sunuyor.

Nice Tiriatlonu;

Nice Belediyesi tarafından düzenlenen bu organizasyon, harika zaman geçirmenize imkan tanıyacak. Koşarak, bisiklet sürerek, yüzerek gerçekleştireceğiniz bu eşsiz organizasyon, fiziki anlamda size harika deneyimler sunacağı gibi eşsiz bir fırsatı da yakalamanıza imkan tanıyacaktır.

Farklı deneyimleri yaşayabileceğiniz bu şehirde, harika sportif etkinliklere de katılarak keyifli bir tatil dönemi geçirebilmeniz mümkün olacaktır. Nice gezilecek yerler listesi de yapmalısınız!

Nice’de ne alınır? Nerede alışveriş yapılır, hangi ürünü almalıyım?

Nice, önemli Avrupa şehirleri arasında bulunuyor. Fransızları sanayileşmiş şehirleri arasında yer alan Nice, bazı hediyelik eşyalar konusunda da özel bir yere sahiptir. Yine de Nice’de alışveriş spesifik bir konuya denk gelmektedir. Özellikle kıyafet seçimlerinde tercih edeceğiniz 3 ana seçeneği bu şehirde değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Bunlar Avenue Jean Medecin, Rue Massena ve Rue Paradiso olacaktır. Bunlara tek tek bakılacak olursa;

Avenue Jean Medecin:

Bu cadde Nice’nin en büyük alışveriş bölgesidir. Aynı zaman da en turistik olanı. Hazır giyim namına Türkiye’de bulamayacağınız bazı belli başlı markaları burada temin edebilirsiniz. Alışveriş yaparken kahve molası verebileceğiniz bazı noktalar bulunabilir. Ünlü Galeries Lafayette de bu cadde üzerine bulunuyor.

Rue Massena:

Nice şehrinin ana alışveriş caddelerinden birisi de burasıdır. Burada karşılaşabileceğiniz manzara ise genellikle Türkiye’de bulabileceğiniz markalardan ibarettir. Yine de uğranmasında fayda olacaktır.

Rue Paradiso:

Burası biraz daha kalbur üstü sayılabilecek noktalardan birisidir. Üst düzey markaları bulabilmeniz mümkün. Diğer caddelere oranla daha küçük bir konumunda bulunan bu cadde, yakın konumuyla dikkat çekiyor.

Dikkat edin;

Akşam saat 7’den sonra hemen hemen tüm mağazalar kapanıyor. Alışverişlerinizi bu saatlere bırakmamanız faydanıza olacaktır. İkinci tavsiyemiz ise görebileceğiniz hemen tüm markalar Türkiye’de de bulunuyor. Bu sebeple eğer özel bir indirim yoksa tercih etmenizi tavsiye etmeyiz. Fransa Turları içinde kesinlikle indirim zamanlarını takip ederek tercihlerinizi yapmalısınız. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.