Zanzibar Alışveriş Turu

Zanzibar’da Futbol Heyecanı, Zanzibar’da Spor

Zanzibar’da futbol müsabakalarına katılarak tatilinize kısa bir spor molası verebilirsiniz. Sizde spor tutkunuysanız ve tatilinizde de yeşil sahalarda yaşanan heyecanı kaçırmak istemiyorsanız Zanzibar’da oynanan müsabakaları takip edebilirsiniz. Zanzibar turları sırasında yerel halkıyla birlikte takım ruhunu yakalayabilir ve yaşanan heyecana ortak olabilirsiniz. Taraftarı olmasanız da farlı bir stadyum ve farklı bir takımla futbol keyfini yaşayabilir, tatilinizde de spor tutkunuzu doyasıya yaşayabilirsiniz.

Rengarenk Tezgahlardan Alışveriş Yapmak Zanzibar’dan ne alınır

Zanzibar’da dar sokaklar arasından rengarenk ışıklandırılmış tezgahlardan dilediğiniz gibi alış veriş yapabilirsiniz. Çevrenizdekilere ilginç hediyeler almak ve tatilinizi ölümsüzleştirmek istiyorsanız eğer öncelikle kendinize yöresel kıyafetlerden alabilirsiniz. Zanzibar’ın yerel halkı tarafından üretilen ve bölgenin kültürünü yansıtan elbiselerden alarak, ister çevrenizdekileri sevindirin, isterseniz de evinizin bir köşesinde sergileyebilirsiniz.

Rengârenk kangas adı verilen bayan kıyafetleri, balık ve et pazarı, çeşitli baharat tezgâhları, kurutulmuş balıklar, tropikal meyveler, ayakkabı tamirciler ve ayaklı dikiş makinesinde dikiş diken terzilerle dolu olan pazardan dilediğiniz gibi alışveriş yapabilir ve binlerce insanla birlikte pazarda güzel bir gezinti yapabilirsiniz. Siz de Zanzibar seyahatinizi biraz daha canlandırmak ve kalabalığın arasından yürüyerek keyiflice alışveriş yapmak için pazarların yolunu tutabilirsiniz. Yurt dışı turlar arasında oldukça farklı bir tur olacağı kesindir.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.