En romantik nehir turuna hazır mısınız?

Dünyanın en güzel şehirlerini gezip dolaşmak, sevdikleriniz ile en güzel zamanları planlamak ve tabi ki bunu bir tur planlayarak gerçekleştirmek isterseniz seçimlerinizi yapabileceğiniz en güzel nehir turlarına göz atmalısınız.

Bu tur romantik bir tur olabilir ya da şehirlerin içinden geçen en güzel turu yapabileceğiniz bir nehir turu olabilir. Size yılın sonuna kadar katılabileceğiniz harika bir nehir turu tavsiyemiz olacak.

jane-austen

Jane Austen ile 2 Nehir 3 Ülke Turu

İsviçre, Fransa ve Almanya’yı gezip görebileceğiniz hatta 2 nehir üzerinden en güzel şehirleri tanıyabileceğiniz eşsiz bir turdur. İstanbul’dan başlayan turumuz Strazburg, Mainz, Rüdesheim, Koblenz, Cochem ve Köln’de son buluyor.

Romantik Ren Nehri parkuru tabi ki turun en keyifli zamanlarının başında geliyor. İsviçre Alplerinde doğan, Lihtenştayn ve Fransa sınırlarından Almanya’ya kadar uzanan oldukça güzel bir nehirdir. En güzel noktası Köln’dür. Köprüleri ve Dom Katedrali manzarası ile tarihin içinden geçip gidersiniz. Tabi ki İsviçre ve Fransa’nın en özel şehirlerini bu tur sayesinde tanımış olursunuz.

nehir

6 gece 7 gün süren Jane Austen ile 2 Nehir 3 Ülke Turu ile hayal ettiğiniz en güzel tur fırsatlarını siz de Gezinomi farkı ile yaşayabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.