Hayalinizdeki Gemi Turunu Gezinomi İle Planlayın!

Dünyayı denizden keşfetmeye hazır mısınız? Gezinomi gemi turları ile hayal ettiğiniz gibi bir tur planını şimdi yapabilir, üstelik kolay ödeme seçenekleri ile tatilinizi keyifle hayata geçirebilirsiniz.

Dillere destan olan deniz aşırı ülkeleri görmek, her sabah farklı bir limanda güne başlamak ve en konforlu oda seçeneklerinden, en güzel dünya lezzetlerine kadar lüksü sınırsız yaşayabileceğiniz, uygun fiyatlı gemi turları sizin için Gezinomi’de!

2017 Eylül, Ekim ve Kasım ayları için ya da 2018 yılı planlarınızı hayata geçirmek, uçsuz bucaksız maviliklere yol almak, İstanbul çıkışlı gemi turları, İzmir çıkışlı gemi turları ya da Kuşadası çıkışlı gemi turları arasından tercihlerde bulunmak isterseniz, size birkaç tavsiyemiz olacak. 7 gece 8 günden başlayarak, 14 gece 15 güne kadar uzayan birbirinden eşsiz gemi turlarına gelin hep birlikte göz atalım.

Rotanızı Siz Seçin!

Serenade of the Seas İle Norveç Fiyortlarını Keşfedin!

Kopenhag, Stavanger, Bergen, Alesund, Geiranger, Kristiansand gibi şehirleri gezebileceğiniz, 8 gece 9 gün sürecek olan bu harika gemi turu için şimdiden yerinizi ayırtmalısınız.

MSC Magnifica ile Akdeniz Turu ile En Güzel Kıyıları Gezin!

Cenova, Malaga, Kazablanka, Lizbon, Barselona, Marsilya’da güne başlayıp gezebileceğiniz, harika bir gemi turu için 9 gece 10 gün yeterli olacaktır. Gezinomi MSC Cruises Turları kategorisinden farklı tur planlarını da değerlendirebilirsiniz.

Koningsdam ile Baltıklarda 7 Ülke Gezmeye Hazır Olun!

Hollanda, Danimarka, Finlandiya, Rusya, Estonya, İsveç ve Almanya dahil tam 7 ülkenin en güzel şehirlerini keşfetmeye hazır mısınız? 14 gece 15 gün sürecek olan harika bir gemi turu Koningsdam ile sizi bekliyor.

Gezinomi ile tatil planı yapmak işte bu kadar kolay! Hem eğlenecek, hem yeni ülkeler şehirler keşfedecek hem de muhteşem maviliğe doğru yol almış olacaksınız! Hayalinizi gerçekleştirmek ve gemi turları arasından kendiniz için en uygun olanı seçebileceğiniz yerdesiniz. Unutmayın; peşin fiyatına 9 taksit ve birden fazla kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.