Festival Turları İçin Hazır Mısınız?

Yılın en eğlenceli zamanları yaklaşıyor. Festival turları ve en uygun fiyat seçeneklerini değerlendirmek için şimdi doğru zaman! Gezinomi yurt dışı tur seçenekleri arasında yer alan festival turları için yerinizi hemen belirlemelisiniz.

Festival Turları demek; eğlencenin, farklı kültürlerin, yöresel alışkanlıkların ve hatta dünyaya yayılmış olan pek çok alışkanlığın karşınıza çıkacak olması demektir. Şimdi gelin, festival turları ve size sundukları ayrıcalıkları inceleyelim.

Hangi Festival Turunu Seçmelisiniz?

Cadılar Bayramı Turu ile başlayalım. 31 Ekim’in Cadılar Bayramı oluşu ve yurt dışında farklı kutlama şekillerini keşfedebileceğiniz bir tur seçeneğidir. İçleri oyulmuş büyük bal kabaklarını görebilir, korkunç görünen bir o kadarda sevimli olan kostümlü çocukları ve büyükleri o gece düzenlenecek partilerde görebilirsiniz.

Hindistan’da Diwali Işık Festivali Turu ile yine farklı pek çok Hindistan geleneğini tanıyabileceğiniz seçim yapabilirsiniz.  Jaipur, Agra, Khajuraho, Varanasi  ve Delhi’yi 9 gece 10 gün sürecek bir tur ile gezebilirsiniz. Ekim ayı için muhteşem bir seçim olabilir.

Zaten büyüleyici bir şehir olan Venedik, festival zamanı daha da inanılmaz bir hale bürünüyor. Venedik’e gittiğiniz zaman maskelere bakmaktan kendinizi alamazsınız. Her köşede karşınıza farklı güzellikler çıkar. Sokakta maskeleri ile gezen insanlar görür, hatta çalan müziğe maskeleri ile dans ederek eşlik edenleri izlemekten keyif alırsınız. Venedik Karnavalı Turu Şubat ayı içinde değerlendirebileceğiniz turlar arasında.

Farklı ve yöresel kostümleri giyen ve geçitte eğlenceli şovları izleyebileceğiniz İskeçe Karnavalı Turu belki de sizin için doğru seçim olacaktır. Yine Şubat ayı içerisinde tercih edebileceğiniz festival turları arasındadır.

Rengarenk Holi Festivali Hindistan, Rajastan Turu ise  Delhi, Vrindavan, Agra, Jaipur, Kumbhalgarh ve  Udaipur’u gezip görebileceğiniz 9 gece 10 gün sürecek olan harika bir festival turudur. Hindistan’a ait en değişik lezzetleri yakalayabileceğiniz, kına ile el ve vücut boyama yaptırabileceğiniz bir festivalde bulacaksınız kendinizi. Ayrıca biranda her yer rengarenk boyaya bürünecek, haberiniz olsun! Şubat ayı için değişik bir deneyim olacak.

3 gece 4 gün sürecek olan Viyana Filarmoni Yılbaşı Özel Konseri Turunda sıra. Ruhunuzun müziğe doyacağı harika bir turdur. Dünyanın dört bir yanından pek çok insan gelir. Geç kalmadan Gezinomi Festival turları arasından seçimlerinizi yapmalısınız. Yılbaşı için muhteşem bir seçim olacaktır.

Gezinomi Festival turları arasında birbirinden farklı, ilginç yurt dışı tur seçenekleri sizi bekliyor. Tarih aralığına göre tur seçiminizi yapabilir, size özel indirimli ve kolay ödeme seçeneklerinden yararlanarak turunuzu hemen planlayabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.