Alaçatı Ot Festivali Heyecanı Başlıyor!

İzmir’in en özel en güzel tatil beldesi olan Çeşme’nin göz bebeği Alaçatı, her yıl pek çok yerli ve yabancı turist konuk ediyor. Ancak Alaçatı Ot Festivali zamanı Alaçatı otelleri ve Alaçatı keyfi bir başka güzel oluyor!

5-8 Nisan 2018 tarihleri arasında 9.kez düzenlenecek olan Alaçatı Ot Festivali kapılarını açmak için hazır. Günler öncesinden başlayan hazırlıklar şimdi yerini heyecana bıraktı bile. Alaçatı otelleri arasından birini seçmek için hala geç kalmış sayılmazsınız. Festival keyfini yaşamak ve en özel lezzetleri, en keyifli eğlenceleri yakalamak için doğru yerdesiniz. Gezinomi Alaçatı otelleri ve kolay ödeme seçenekleri sizi bekliyor.

Alaçatı Ot Festivali’nin özelliği nedir?

4 yıl önce adı tescillenen ve her yıl Nisan ayında düzenlenen festivalde; çeşitli söyleşiler, atölye etkinlikleri, sahne gösterileri, yüzlerce kişinin katılığı kortej, en çok ot toplama ve en güzel ot yemeği yarışmalarının yapıldığı farklı bir yöresel festivaldir.

Sadece Alaçatı’da değil Çeşme otellerinden birinde de konaklayabilirsiniz. Güzel bir bahar ayında yazı karşılamaya hazırken en özel festivalde bulunmanın keyfini kesinlikle siz de yaşamalısınız. Hem eğlenebilir hem de gezilecek en güzel noktaları keşfedebilirsiniz.

Alaçatı Ve Çevresi Gezilecek Yerler

Yel Değirmenleri

Görenlerin hayran olduğu, fotoğraf çekmeden geçemediği yel değirmenleri, bu özel tatil beldesinin de sembolleri arasında. Restore edilerek cafe ve restorana çevrilmiş olan değirmenlerde güzel molalar verebilirsiniz.

Alaçatı Meydanı

Zaten festival boyunca her yolun çıkacağı meydan en çok uğrayacağınız nokta olacaktır.

Hacı Memiş Ağa Camii

Tarihi yapılar arasında olan Hacı Memiş Ağa Camii kesinlikle görmeniz gereken yerler arasındadır.

Dutlu Kahve

Hacı Memiş Mahallesi’nde yer alan Dutlu Kahve, buranın en eski mekanları arasındadır. Böyle farklı ve geçmişe dayanan özelliği olan yerleri seviyorsanız, tercihlerinizden olabilir.

Gezinomi Alaçatı otelleri arasından kendiniz için en uygun olanı seçebilirsiniz. Hatta elinizi çabuk tutmalı ve size özel fırsatları da kaçırmamalısınız. 9. Alaçatı Ot Festivali Turu seçeneklerini de incelemelisiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

YorumlarYorum yaz

  • Dört mevsim gezilecek yerler listesinde daime yer edinen Alaçatı gezilecek yerler ile büyülüyor.. Zira Ege Türkiye’nin en güzel adreslerine sahip. Hani Akdeniz daha iyi diyenler olabilir. Ancak her mevsim muhteşem bir ortam, doğal güzellikler Ege’de sizleri bekliyor.

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.