Bayram Turlarında Fırsatları Kaçırmayın

En güzel tatil zamanlarından bayram dönemleri yaklaşırken, tatil ya da tur planları yapılmaya başlanır. Peki, siz bu bayramda nereye gideceksiniz? Yurt dışı planlarınız var mı? Eğer plan aşamasındaysanız, size birkaç tavsiyemiz olacak.

Gezinomi yurt dışı turları her yıl olduğu gibi bu yılda da dolu dolu sizi bekliyor. Hem kolay ödeme seçeneklerinden yararlanacaksınız, hem de planladığınızdan daha da özel fırsatların sizi beklediğini göreceksiniz. Konforlu bir uçak yolculuğu ile başlayan ve ardından birbirinden özel şehirleri gezip görüp tanıyabileceğiniz, en konforlu otellerde konaklayabileceğiniz ve bir anınızın bile boş geçmeyeceği harika tur tercihinde bulunabilirsiniz.

Atlas Havayolları ayrıcalığı ile 599 Euro’dan başlayan fiyatlarla Promosyon Benelüks, Paris Kurban Bayramı Turu fırsatı kesinlikle kaçmamalı! Hem uygun fiyatlı hem de oldukça dolu dolu geçecek olan muhteşem bir tur. Amsterdam, Brüksel, Lüksemburg ve Paris’i gezip görebileceğiniz, en özel anıları biriktirebileceğiniz bir seçim yapmış olacaksınız.

Amsterdam ile başlayan ve Paris ile biten bu turda; Amsterdam Kanal Turu yapabilir, Marken & Volendam & Lahey Turu ve Kırmızı Fener Sokağı Turuna katılabilirsiniz. Ayrıca Brugge Turu, Remich & Schengen Turu, Paris İkonları ve Seine Nehri, Paris Gece Turu, Lido Show, Disneyland Turu ve Louvre ve Versailles Turu da sizi bekleyen en özel noktalar arasında.

En eğlenceli bayram turları arasında olan ve yen kültürler, yeni tatlar tanıyabileceğiniz, yeni dostluklar edinebileceğiniz, en önemlisi “iyi ki gelmişim” diyebileceğiniz harika bir seçim yapabilirsiniz. Gezinomi yurt dışı tur kategorisinde yer alan Promosyon Benelüks, Paris Kurban Bayramı Turu gibi daha pek çok tur seçeneğini inceleyebilirsiniz.

Bayram tatilinizi nerede geçirmek istediğinize hemen karar verin, sizi bekleyen en güzel tur seçeneklerinden birini erken rezervasyon ile tercih ederek, şimdiden hazırlanmaya başlayın!

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.