Monaco Gezilecek Yerler

Avrupa’da Akdeniz kıyısında yer alan bir şehir devleti olan Monaco Prensliği eşsiz bir tur için size sunulacak hem en konforlu hem de oldukça lüks bir şehirdir. Şehri gezmeye başladığınız zaman göreceğiniz tekneler, yatlar, lüks restoranlar, marinalar ve daha fazlasına hayran kalacaksınız.

Monaco gezilecek yerler listesinde görmeniz gereken en meşhur noktalar ve en güzel detaylara dikkat etmelisiniz. Dünyanın en küçük ikinci ülkesinde ve en zengin ülkelerden birindesiniz. Lüks hayatın size sunduğu ve sokaklarında Ferrari, Porsche gibi en lüks araçların sizi karşılayacağını bilmelisiniz.

Monaco Turları arasından birbirinden farklı seçenekleri ile özellikle çevresindeki diğer liman şehirleri için en uygun fiyatları değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Şimdi gelin hep beraber Monaco’da gezilecek yerlere göz atalım.

Ville

Ville Bölgesi

Monaco’nun eski şehir merkezi olan Ville Bölgesi aslında göreceğiniz ve gezintiye başlayacağınız ilk nokta olacaktır. Monaco Kraliyet Ailesinin yaşadığı saray hala burada bulunuyor. Fransız Rivierası’nın en köklü ailesi burada yaşıyorken bu şehrin içinde var olan geçmişten günümüze gelen en farklı detayları görmeden gitmemelisiniz.

Monte Carlo

Monte Carlo Bölgesi

Aslında bu bölgenin ismini biraz daha ünlü yapan şey Cafe de Paris! Dondurmaları ve kahveleri ile ünlü olan bu kafeye kesinlikle gelmelisiniz. Ayrıca casinoları da oldukça meşhur. Sahil şeridi boyunca yürüyüş yapabilir, küçük dar ara sokaklarda karşınıza çıkan butiklerden alışveriş yapabilirsiniz.

Monaco Fontvieille

Monaco Fontvieille

Alışveirş merkezi ve restoran bölgesi olan Fontvieille, günlük hayata biraz daha yatkın bir yer. Sıradan pek çok restoran ve alışveriş noktasını bulabilirsiniz.

La Condamine

La Condamine Liman Bölgesi

Milyon dolarlık lüks yatların önünden yürüyerek geçebilir, muhteşem deniz havasını içinize çekebilir, çevredeki kafe ve restoranlarda güzel zaman geçirebilirsiniz.

Yurtdışı turlar seçenekleri aslında değerlendirmek için muhteşem seçimler yapmanıza bağlı. Çünkü gitmek istediğiniz zaman, mekan ve en uygun tur seçenekleri için tabi ki tercihleriniz en önemli detaydır.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.