Vizesiz Gidilen Ucuz Uçak Bileti Bulabileceğiniz 5 Ülke

Hem keyifle seyahat etmek hem de vizesiz gidebileceğiniz ülkeleri öğrenmek için doğru yerdesiniz. Ancak hepsinden önemlisi en uygun fiyatlı uçak biletini bulmaktır. Neredeyse tüm seyahatinizin toplam fiyatına mal olacak uçak bileti satın almamak için yapmanız gereken şey tabi ki erkenden karar vermektir. Yani uçak biletinizi erkenden satın almaktır.

Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği ülkeler için daha önceki blog yazımızı inceleyebilirsiniz. Okumak için TIKLAYINIZ….

Sırbistan

Sırbistan’ın en özel şehri olan Belgrad’da muhteşem bir tur planlayabilirsiniz. Hem vizesiz gidebilir hem de ortalama 1-2 ay önceden biletlerinizi oldukça ucuza satın alabilirsiniz. Doğasının güzelliği ve hayran kalacağınız huzur dolu ortamı ile Sırbistan Belgrad muhteşem bir seçim olabilir.

Fas

Fas kesinlikle gidip görmeniz gereken ülkeler listesinde yer almalı. Etnik yapısı, farklı özellikleri ve renkli atmosferi ile sizi içine çekecek bir ülkedir.

Ukrayna

Eğlenmeye doyamayacağınız ve Türk vatandaşlarından vize istemeyen diğer bir ülke Ukrayna. Özellikle Belarus’un en eğlenceli gecelerini kaçırmamanızı ve planlarınızı hemen yaparak uçak biletinizi peşin fiyatına 9 taksit seçeneği ile Gezinomi’den satın almanızı tavsiye ederiz.

Ürdün

Tarihi yapıları, büyüleyici çölleri ve tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan bir ülkenin tüm güzelliklerini tanımak için elinizi çabuk tutmalısınız. Ürdün son yılların en çok tercih edilen ve vizesiz tur seçeneklerinin başında gelen ülkelerinden.

Gürcistan

Hem ekonomik hem de gece hayatının en renkli tarafları ile sizi konuk edecek olan Gürcistan, uzun sahil şeridi ve uygun fiyatlı uçak biletleri ile sizi de büyüleyecek. Aslında farklı bir ülke, Gürcistan. Burada hem gotik yapıları göreceksiniz hem de modern tarzı bira arada. Karadeniz’in diğer kıyısında kendinizi çok farklı bir eğlence dünyasının içinde göreceksiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

YorumlarYorum yaz

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.