Hırvatistan’da Ne Alınır?

Hırvatistan, her yönüyle farklılığını ortaya koyabilen ülkelerin başında gelmektedir. Eşsiz bir güzelliği yansıtan bu ülke, pek çok aktivite için ideal noktaları oluşturmaktadır.

Farklı aktiviteler sizin için ideal tercihler olabilir. Bunlar arasında beğendiklerinizi yapabilir ve tatiliniz boyunca güzel zaman geçirme şansına sahip olabilirsiniz. Şnorkel ile yüzmek ideal bir yaklaşım olacaktır. Buna ek olarak bisiklet turlarına katılmak, kano turları gerçekleştirmek, kısa doğa yürüyüşleri ile güzel zaman geçirmek, rüzgar sörfü etkinliklerine katılmak, mağara keşifleri, Cetina nehri üzerine kurulmuş sarp ormanlık kanyonda Zip-Line hattı heyecan dolu dakikalar yaşayabilir, yelkencilik, Atlarla tur programları, rafting, kaya tırmanışı gibi farklı alternatifler sizi bekliyor olacak. Hırvatistan turları arasından hemen en uygun olanı seçebilirsiniz. Hırvatistan üzerinde farklı güzellikleri görebilir ve deneyimini gerçekleştirebilirsiniz. Yaz ve kış ayrı güzel olan bu  ülke, kış aylarında kayak sporu ile dikkat çekmektedir. Medvednica dağında kayak sporu yapmak farklı güzellikleri size sunacaktır. Yapılacak aktiviteler tamamen sizin belirlemeniz dahilinde gerçekleşecektir. Farklılıkları hissedebileceğiniz bu aktiviteler ile güzel zaman geçirme şansına sahip olabilirsiniz. Hırvatistan gezilecek yerler listesi yaparak en güzel alışveriş noktalarını da yakalamış olursunuz. 

Ne Almalı?

Balkanların ve Avrupa ‘nın önemli şehirleri arasında yer alan Hırvatistan, uzun yıllar bazı ülkelerin hükümdarlığında yaşadıktan sonra bağımsızlığını kazanmayı bilmiştir.

Ülkenin genelinde yapılacak gezi türü programlarda harika zaman geçirebilmeniz mümkün olacak. Ülke genelinde yapacağınız gezinin ardından hediyelik alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.Ülkede belli başlı özel eşyalar dikkat çekmektedir. Özellikle gümüş işlemeleri önemli bir yere sahiptir. Sedef ve Mercan işlemeli gümüşlükler harika birer hediye olarak karşınıza çıkacaktır. Binlerce farklı desen arasında seçeceğiniz bu ürünlere kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Hırvatistan’da lavanta önemli bir yere sahiptir. Özellikle burada lavanta torbaları bulabilirsiniz. Birbirinden farklı desenlere sahip olan bu lavanta torbaları, farklılıkları göz önüne çıkaracak ve hediye seçiminde ideal bir tercih olacaktır. Bunlardan başka kurutulmuş sebze meyveler, zeytinyağı şişeleri ve zeytin yağından yapılmış şeyler, başta mandalina olmak üzere çeşitli reçeller ve klasik tüm turistik şehirlerde satılan magnet, kupa vb. tarzda hediyeler satın alabilme şansına sahip olabilirsiniz. Yurt dışı turlar arasından sizde en güzel olanı şimdi seçebilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.