Katar’da Alışveriş

Katar, farklı güzellikleriyle dikkat çeken ülkelerden bir tanesidir. Arap yarım adasının önemli oyuncularından birisi olan Katar, özellikle son 20 yılda mükemmel bir değişime imza attı.

Doha, ülkenin başkentidir. Bu şehir, eşsiz yapısıyla karşınıza çıkacak ve mükemmel zaman geçirmenizi sağlayacaktır. Özellikle alışveriş imkanları için Doha önemli bir yere sahiptir. Doha’da tam bir alışveriş çılgınlığı sizi bekliyor olacak. Yerel halk hem giydiklerine hem taktıklarına çok önem veriyor. Doha’da alışveriş için gidebileceğiniz en farklı alışveriş merkezi ise Villago. Açık hava dekorasyonunu Venedik konseptiyle birleştiren bu alışveriş merkezi kesinlikle görülesi. Giyimden kozmetiğe, elektronikten yöresel eşyalara kadar pek çok farklılığı burada bulabilir ve satın alabilirsiniz. Fiyat konusunda ise tamamen sizin tercihinize kalan uygulamalar ile karşılaşmanız mümkün olacaktır. Katar turları kesinlikle incelemeniz gereken turlar arasındadır. Katar gezilecek yerler listesi de yapmalısınız. Çöl Safarisi ile güzel zaman geçirin;

Katar hem denizin hem çölün bir arada bulunduğu harika destinasyonlardan bir tanesidir. Özellikle tatil amacıyla bu ülkeyi tercih ediyorsanız harika gökdelenleri, birbirinden özel fırsatları, deniz ve çölüyle farklı güzellikleri sunacaktır. Özel bir deneyim yaşayacağınız ülkelerin başında gelen Katar’da yapılacak en özel aktivitelerden bir tanesi  safari olacaktır. 4×4 jeepler ile gerçekleştireceğiniz bu safari, çölde gerçekleşecektir. Yarım gün, tam gün veya gece konaklamalı olarak tercih edeceğiniz bu turlarda kum tepeleri tüm aksiyonu ile sizleri çağıracaktır. Küçük molalar haricinde sürekli araç içerisinde yapacağınız bu safari de farklı bir deneyim yaşama şansına sahip olabilirsiniz. Gece konaklamalı turlarda ise bedevi çadırlarında kalabilir, Arap eğlencelerine katılabilir ve harika zaman geçirme şansına sahip olabilirsiniz. Yurt dışı turlar ile böyle farklı maceraları yaşayabilirsiniz. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.