Türkiye’deki En İyi Kayak Otelleri

Güzel bir yaz sezonunun ardından gelen sonbahar, bize harika bir kış mevsiminin habercisi. Hemen kışı duyunca içiniz kararmasın. Kaymanın keyfini yaşamak, her yerin bembeyaz olduğu eşsiz bir tatil planı yapmak için bu güzel mevsime de ihtiyacınız var.

Kış aylarında özellikle hafta sonunu değerlendirmek isteyenler için birbirinden özel oteller, en uygun fiyat seçenekleri ve muhteşem fırsatları ile Gezinomi’de sizi bekliyor! Kış otelleri arasında bulunan kayak otelleri şimdiden seçimlerinizi bekliyor.

Hangi Kayak Otelini Seçmeli?

Bursa, Uludağ

Konforundan ödün vermeden, en eğlenceli haftayı ya da hafta sonunu geçirebileceğiniz güzle bir tatil planı yapmak isterseniz, doğru yerdesiniz. Türkiye’de özellikle Bursa denilince akıllara gelen ilk şey Uludağ kayak otelleridir.

Uludağ kayak otelleri tüm kış boyunca karın olduğu her an doludur. Her şey dahil hizmet sunan Uludağ otelleri arasından kendiniz için en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Özelikle ne kadar erken otelinizi belirler, tatilinizi satın alırsanız sizin için o kadar iyi olacaktır.

Erzurum, Palandöken

Neredeyse tüm kış sezonunu karla kaplı geçiren Erzurum’un en güzel noktasını görmelisiniz. Palandöken ve otelleri her yıl pek çok turist konuk ediyor. Özellikle yarışmaların düzenlendiği, birbirinden güzle pistlerin yer aldığı güzel kayak seçenekleri sunmaktadır. Palandöken otelleri belki de bu yıl sizin de ziyaret edebileceğiniz yerler arasındadır.

Kayseri, Erciyes

Dört bir yanı cennet olan güzel ülkemiz Türkiye’de herkes kendi için en güzel tatil köşesini bulabilir. Belki de bu yıl ziyaret etmeniz gereken yerlerin başında kayseri Erciyes vardır. Erciyes otelleri ve kayak pistleri de her yıl pek çok tatil sever tarafından tercih edilir. Erciyes otelleri arasından hemen kendiniz için en güzel olanı seçebilir ve Erciyes gezilecek yerler listesi de yaparak, kış tatiliniz için hazırlanmaya başlayabilirsiniz.

Bolu, Kartalkaya

Dört mevsim farklı güzelliklere sahip olan Bolu özellikle kış mevsiminde Abant’tan çıkıp biraz kayak keyfi yaşamak isteyenlere Kartalkaya seçeneğini sunuyor. Kartalkaya otelleri en keyifli gece eğlenceleri, kar partileri, mangal partileri ve tabi ki kayak imkanları ile bilinmektedir. Gezinomi Kartalkaya otelleri arasından dilediğiniz gibi seçim yaparak kış tatilinizi için şimdiden hazırlanmaya başlayabilirsiniz.

Gezinomi ile sadece yaz tatili değil dört mevsim tatilinizi planlayabileceğinizi bilmelisiniz. En uygun fiyatlı yaz otelleri, son dakika fırsatları, kayak otelleri, termal oteller ya da yurt dışı tur seçenekleri her an seçimleriniz ile hayat bulabilir.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.