Yaz tatili için Side mi? Lara mı?

Yaz yaklaşırken erken rezervasyon seçenekleri ile en güzel tatil planını yapmaya hazır mısınız? Sizi bekleyen birbirinden konforlu otel seçenekleri, Türkiye’nin en çok tercih edilen şehirlerinden olan Antalya’da seçimlerinizi bekliyor.

Bu yıl içerisinde planlayacağınız her tatil için size sunulan en konforlu hizmeti hemen şimdi satın alabilir, peşin fiyatına 9 taksit seçeneği ile birden fazla kredi kartı ile ödeyebilirsiniz. Ancak en önemli detay tabi ki Antalya’da gideceğiniz yerdir. Antalya beldeleri Side, Lara, Kemer, Manavgat, Belek ya da Alanya ile en çok kararsız kalınan noktaların başında gelir. Nereye gitmeli? Hangi oteli seçmeli? Ne zaman satın almalı? Erken rezervasyon fırsatları tükenmeden seçmeli ve en güzel tatil planını hemen yapmalısınız.

starlight

Side otelleri ilk tercih olabilir!

Side otelleri arasından kendiniz için en uygun olanı yakalamak ve erken rezervasyon seçenekleri ile hemen tercihinizi yapmak istiyorsanız size tavsiyemiz Starlight Resort Hotel!

Starlight Resort Hotel’de açık yüzme havuzu, özel plaj alan, spa merkezi, alakart restoran, fitness merkezi, Türk hamamı, sauna veya masaj odası imkanları bulunmaktadır. Ayrıca su sporları olanakları, çocuk havuzu ve oyun alanı bulunur ve aileniz ile oldukça rahat bir tatil planlayabilirsiniz. Side hakkında daha detaylı bilgi için Side gezilecek yerler ve Side’de ne yapılır yazımızı okuyabilirsiniz. lara

Lara’nın vazgeçilmez plajlarını da seçebilirsiniz!

Diğer seçeneğiniz ise Lara olabilir. Lara otelleri arasından muhteşem konumu ile tercih edilen Liberty Lara Hotel’dir.

Lara Beach Hotel ’de ana restoran, barlar, a la carte restoranlar (Türk, İtalyan, Balık), açık havuz, sessiz havuz, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk cenneti (4-12 yaş), fitness center, sauna, hamam, jakuzi, masaj, kuyumcu, butik, kuaför, market, fotoğrafçı, rent a car, deri mağazası, hediyelik eşya, doktor, hemşire, su sporları; sörf, kano, banana, paraşüt, su kayağı, jet ski, katamaran, dalış okulu, sinema, internet cafe, elektronik bilgisayar oyunları, bilardo, tenis, masa tenisi, basketbol, voleybol, jimnastik, aerobik, step, jogging, dart, okçuluk, toplantı salonları bulunmaktadır. yani bir tatil için aradığınız en keyifli seçenekler Libertyu Lara’da olabilir. Lara hakkında daha detaylı bilgi için Lara gezilecek yerler ve Lara’da ne yapılır yazımızı okuyabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.