Sonbaharda Barcelona turu yapmalısınız!

İçinizi kıpır kıpır yapacak ve belki de sonbahar kış sezonu için en iyi seçimleri yapmanızı sağlayacak olan Barcelona turları burada!

Barcelona her mevsim güzeldir elbet! Ancak yaz sıcağını çekmek istemeyen, daha rahat gezip dolaşmak ve birazda keyif almak isteyenler için sonbahar aylarının en çok tercih edilenlerinin başında gelmektedir.

barcelona

Barcelona Sonbahar, Kış Turu 3 gece 4 gün sürmekte. Tura katılmaya karar verdiğiniz zaman İstanbul Barcelona uçak bileti, oda kahvaltı dahil konaklama hizmeti ve tabi ki günlük düzenlenen turlar ödeyeceğiniz tur ücreti içine dahil olanlardır.

Tur ücreti dışında kalanlar ise öğle ve akşam yemekleri ile günlük ayrıca düzenlenecek olan ekstra turlardır. Direkt olarak Barcelona turunu tavsiye ediyoruz çünkü sonbaharın yorucu havasını üstünüzden atmak, keyifli ve rahat bir tur geçirmek için Barcelona gibi içinizi kıpır kıpır yapacak olan noktaları seçmelisiniz. Barcelona gezilecek yerler listesi de yapmayı unutmayın!

tapas

Barcelona’da ne yenir?

Katolonya bölgesi yemekleri ve içecekleri ile meşhurdur. İlk sırada gelen içecek tabi ki Sangria’dır. Deniz kıyısında olan bu güzel şehirde tabi ki deniz mahsulleri yemelisiniz. Meşhur pilavı olan Paella, Patatesli omlet, salyangoz ile birlikte pişirilen tavşan etinden Conil amb Cargols ve tabi ki son olarak Tapas tadına bakmanız gereken en güzel lezzetlerdendir.

barcelona2

Barcelona’da gezilecek yerler

Barcelona’ya gittiğiniz zaman gezip göreceğiniz yerlerin başında Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla Caddesi, Kristof Kolomb Heykeli, La Sagrada Familia Kilisesi, olimpiyat tesislerinin bulunduğu Mont Juic Tepesi, Plaza De Espana gelmektedir. Genellikle 14.yüzyıldan kalma yapıları ile dikkat çeken Barcelona’yı görmek için sabırsızlanıyorsanız, Barcelona Sonbahar, Kış Turu Gezinomi.com adresinde!

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.